« Find a Club
Join now Try This Club

Open until 9:00 PM today

Club Hours

  • Morning
    • 6:30 AM - 7:15 AM Wed, Oct 23
      Cycling
      6:30 AM - 7:30 AM Wed, Oct 23
      BODYPUMP
      11:45 AM - 12:30 PM Wed, Oct 23
      Cycling
      • with Heather Buda
      • Downtown Crossing @ Cycling Studio Cycling
      • 45min
      12:00 PM - 12:45 PM Wed, Oct 23
      Boot Camp
      • with Ali Isdaner
      • Downtown Crossing @ Studio 1 Cardio - Strength Combo
      • 45min
  • Afternoon
    • 12:15 PM - 1:15 PM Wed, Oct 23
      Yoga-Pilates Fusion
      • with Ekaterina Poulos
      • Downtown Crossing @ Mind/Body Studio Yoga & Pilates
      • 60min
      12:30 PM - 1:15 PM Wed, Oct 23
      Cycling
      • with Kelly Stevens
      • Downtown Crossing @ Cycling Studio Cycling
      • 45min
      1:00 PM - 2:00 PM Wed, Oct 23
      Cardio Sports Training
      • with Fendy Alexis
      • Downtown Crossing @ Studio 1 Cardio - Strength Combo
      • 60min
      1:15 PM - 2:15 PM Wed, Oct 23
      Gentle Yoga
      • with Ekaterina Poulos
      • Downtown Crossing @ Mind/Body Studio Yoga & Pilates
      • 60min
      5:30 PM - 6:30 PM Wed, Oct 23
      Total Body Conditioning
      5:30 PM - 6:30 PM Wed, Oct 23
      Cycling
      • with Ina Krueger
      • Downtown Crossing @ Cycling Studio Cycling
      • 60min
  • Evening
    • 6:30 PM - 7:30 PM Wed, Oct 23
      Boxing Bootcamp
      6:30 PM - 7:15 PM Wed, Oct 23
      Cycling
      • with Melanie OBrien
      • Downtown Crossing @ Cycling Studio Cycling
      • 45min
      6:30 PM - 7:30 PM Wed, Oct 23
      Yoga
      • with George P Rhoads
      • Downtown Crossing @ Mind/Body Studio Yoga & Pilates
      • 60min